martes, 17 de agosto de 2010

Astudillo i Aguilar de Campoo


Després de Valladolid, i cap al tard, vàrem fer cap a Astudillo.
Astudillo és el poble bressol de la família del Manuel. I és preciós!- La Marta va fotografiar aquestes xemeneies rodones, retallades sobre un cel blau, blau. La pedra és la base de les cases, conferint-li un aspecte fort i antic. I sota els suaus turons que l'esguarden, hi trobem petits locals on la gent s'hi reuneix, hi tasta vins i fins i tot té cura d'uns bons barrils on criar el seu propi vi. En un d'aquests encantadors locals , vàrem sopar les delicatessen de la terra i vàrem gaudir de bon vi i millor companyia.
Después de Valladolid, y al caer la tarde, llegamos a Astudillo.
Astudillo es el pueblo cuna de la familia de Manuel. ¡Y es precioso!- Marta fotografió estas chimeneas redondas, recortando un cielo azul, azul. La piedra es la base de las casas, confiriéndole un aspecto fuerte y antiguo. Y bajo las suaves lomas que lo observan, encontramos pequeños locales donde la gente se reúne, prueba vinos y hasta cuida unos buenos barriles donde cría su propio vino.
En uno de estos encantadores locales, cenamos las delicatessen de la tierra y disfrutamos del buen vino y de mejor compañía.
L'endemà, Aguilar de Campoo. El Monestir de Sta. María la Real guarda capitells romànics tant delicats com aquest que estem admirant.
Al día siguiente, Aguilar de Campoo. El Monasterio de Sta. María la Real guarda capiteles románico tan delicados como este que estamos admirando.

La Maria i la Isabel en el claustre.
María e Isabel en el claustro.

La nostra fotògrafa en els passadissos del mateix edifici, on s'hi imparteixen classes. Quin luxe aprendre en aquest ambient!
Nuestra fotógrafa en los pasillos del mismo edificio, donde se imparten clases. ¡Qué lujo aprender en este ambiente!
I per a no prendre's la vida massa seriosament, el Pep va fotografiar una Sta. Teresa bastant peculiar.
Y para no tomarse la vida de un modo demasiado serio, Pep fotografió una Sta. Teresa bastante peculiar.

No hay comentarios: