jueves, 21 de octubre de 2010

La perla del dia

Quan ho he sentit m'he quedat a quadres. No donava crèdit. Unes declaracions ràncies, despectives, masclistes fins un grau superlatiu.
L'alcalde de Valladolid ha deixat anar un verí propi d'uns temps passats on les dones (bones) tenien un paper molt clar i les altres (les dolentes)també. Avui aquest gilipolles ha dit que la nova ministra Leyre Pajín aniría repartint preservatius a tort i a dret, que això seria la alegría de la huerta i que quan li mirava la cara només veia aquells morritos que s'els imaginava per altres coses.
Això és intolerable i crec que n'hi ha prou per a demanar la seva dimissió. Un càrrec públic no pot dir aquestes bestieses.




Cuando lo he oído me he quedado a cuadros. No daba crédito. Unas declaraciones rancias, despectivas , machistas en grado superlativo.
El alcalde de Valladolid ha vertido un veneno propio de tiempos pasados en los que las mujeres (buenas) tenían un papel muy claro y las otras (las malas) también. Hoy este gilipollas ha dicho que la nueva ministra Leyre Pajín iría repartiendo preservativos a disetro y siniestro, que esto sería la alegría de la huerta y que cuando le miraba la cara solo veía esos morritos que le inspiraban otras cosas.
Esto es intolerable y creo que es suficiente para pedir su dimisión. Un cargo público no puede decir estas barbaridades.

No hay comentarios: