domingo, 3 de octubre de 2010

Gratinat de carbassons


La Gemma Casalé va regalar-me la recepta d'aquest plat, tant senzill com deliciós. El primer cop que vaig fer-lo, va ser en versió vegetariana per que la meva vegana en pogués menjar. Avui li he posat una mica de beicon. Superb!... Gràcies, Gemma.
Gemma Casalé me regaló la receta de este plato, tan sencillo como delicioso. La primera vez que lo hice, fué en versión vegetariana para que mi vegana pudiera comerlo. Hoy le he añadido un poquito de bacon. ¡Soberbio!...¡ Gracias, Gemma!

3 comentarios:

Gemma dijo...

Wuau,

Aquest plat fa més bona pinta que el meu. L'has millorat!

Felicitats

Mònica dijo...

Dona, això no es fa!!!!!
Ens poses la mel a la boca i no ens dones la recepta.
Si tens un moment, penja la recepta, sispli!
Te una pinta deliciosa!!

Teresa Ulldemolins dijo...

Gemma, gràcies pels compliments, però he vist la foto del teu i no l'he millorat pas!
Ademés, la Íria diu que cuines mooolt bé. Que l'Ivan també, peró els dissabtes que estàs a la ràdio i algun cap de setmana. I que quan us hi poseu els dos plegats, la cosa no es pot aguantar!!