domingo, 28 de marzo de 2010

Fantàstic dissabte

Quan volen,que en són de macos els fills! Aprofitant que estan a Barcelona i poden reunir-se, conxorxar-se i anar amunt i avall sense donar explicacions,ens varen sorprendre regalant-nos pel nostre aniversari de noces una mena de pack que ens va encantar.
Ahir va ser el dia.
Per començar, un dinar al restaurant Arola en l'Hotel Arts. Totes les delicatesses que vàrem tastar eren un autèntic regal pels sentits. I el lloc ens va agradar molt. Ho podeu veure aqui: www.arola-arts.com
I a la tarda, després d'un agradabilíssim tomb pel passeig marítim, varem fer cap al Teatre Victòria per veure The Opera Show. Una passada!
Un conjunt d'àries de les diferent èpoques de la Opera, representades d'una manera fresca, lúdica i espectacular. Uns cantants i uns ballarins fantàstics.
Tot va ser impressionant, però la flauta màgicade Mozart a cops de guitarra elèctrica em va captivar de tal manera que avui estic xiulant tot el dia aquesta melodia.
Doncs si. Quan volen, els fills són tant macos!- Moltes gràcies Marta, Maria i Manuel.




Cuando quieren, que majos son los hijos! Aprovechando que están en Barcelona y pueden reunirse, confabularse ,e ir arriba y abajo sin tener que dar explicaciones,nos sorprendieron regalándonos en nuestro aniversario de bodas una especie de pack que nos encantó.
Ayer fué el día.
Para empezar, una comida en el restaurante Arola del Hotel Ars. Todas las delicatessen que probamos eran un auténtico regalo para los sentidos.Y el lugar nos gustó mucho. Podéis verlo aquí: www.arola-arts.com
Y por la tarde, tras una agradabilísima vuelta por el paseo marítimo, llegamos al Teatro Victoria para ver The Opera Show. Una pasada!
Un conjunto de árias de las distintas épocas de la ópera representadas de una manera fresca, lúdica y espectacular. Unos cantantes y unos bailarines fantásticos.
Todo fué impresionante, pero la flauta mágica de Mozart a golpes de guitarra eléctrica me cautivó hasta tal punto que hoy estoy todo el día silbando su melodía.
Pues sí. Cuando quieren, los hijos son tan majos! - Muchas gracias a Marta, Maria y Manuel.

1 comentario:

Gemma Casalé dijo...

Quan volen!

Quina veritat que acabes de dir.
Me'n alegro molt.