domingo, 7 de marzo de 2010

Argent

El dia 2 va ser el nostre aniversari de noces. Les nostres noces d'argent.

El día 2 fué nuestro aniversario de bodas. Nuestras bodas de plata.

En arribar a casa em vaig trobar aquest fantàstic centre que m'havia encarregat el meu marit.

Cuando llegué a casa me encontré este fantástico centro que me encargó mi marido.


Els regals que ens vàrem dedicar havien de ser d'argent, igual que les noces que cel·lebràvem. Com que el Pep col·lecciona rellotges antics, vaig regalar-li aquest Longines de l'any 1913.
Significa tot el temps, tota la vida que vull compartir amb éll .Ademés, tota relació s'ha de cuidar i mimar, se li ha de donar corda pel seu bon funcionament.
Éll va regalar-me aquest preciós anell amb una aiguamarina sense polir , de la Marta Sánchez Oms,una joiera que m'encanta pel tractament que dóna als metalls i les pedres que utilitza. Podeu veure joies seves a http://www.masaoms.com/ .
En l'antiguitat, l'aiguamarina era la pedra associada a les núvies. El dia del casament (suposo que les que podien) la lluïen. Posteriorment, aquesta tradició ha derivat en portar una cosa blava.
Los regalos que nos dedicamos habían de ser de plata, igual que las bodas que celebramos. Como Pep colecciona relojes antiguos, le regalé este Longines del año 1913. Significa todo el tiempo, toda la vida que quiero compartir con él. Además, toda relación debe cuidarse y mimarse, se le debe dar cuerda para su buen funcionamiento.
El me regaló este precioso anillo con una aguamarina sin pulir, de Marta Sánchez Oms, una joyera que me encanta por el tratamiento que les da a los metales y las piedras que utiliza. Podéis ver sus joyas en http://www.masaoms.com/
En la antigüedad, la aguamarina era la piedra que se asociaba a las novias. El día de la boda (supongo que las que podían) la lucían. Posteriormente, esta tradición ha derivado en llevar algo azul.

Ahir ho vàrem cel·lebrar amb un dinar per la nostra família més íntima i a les postres vàrem repartir com a record aquests platets d'esmalt amb uns bombons lligats amb un tul blau.
Em va encantar fer-los!
Ayer lo celebramos con una comida para nuestra familia más íntima y en los postres repartimos como recuerdo estos platitos de esmalte con unos bombones atados con un tul azul.
Me encantó hacerlos!


Va ser un dia molt feliç.
Fué un día muy feliz.



6 comentarios:

Joan P. ( JAPS ) dijo...

El temps és breu i sent vola, i sent vola el temps, l´important son els records i la felicitat del dia a dia.

Moltes felicitats

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Moltíssimes gràcies, Joan!

Pilar Tarifa dijo...

Moltes felicitats Teresa i Pep¡¡¡ Que bonic m´hemocinat i tot...no tinc gaire sort amb les parellas. Me encanta ver que existen parejas como vosotros. Una abraçada per als dos…y ale¡ a por las de oro..

Els platets son preciosos

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Moltes gràcies, Pilar!
Dius que no has tingut massa sort. Potser encara no has trobat la persona adequada. Obre els ulls que segur que està en algun llóc. Petons!

Gemma Casalé dijo...

Eps!.

Moltes, moltes, moltíssimes felicitats.

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Moltes,moltíssimes gràcies!