lunes, 7 de diciembre de 2009

granotes, princeses i prínceps


He vist a les notícies que la factoria Disney estrenarà properament una nova pel·lícula d'animació en la que la princesa és afroamericana, es a dir, negreta. Que fa el famós petó al príncep encantat, que és blanc,i que acaba convertida ella mateixa en granota.Es veu que és una peli adaptada als nous temps, on la noia no en té prou amb el príncep blau i vol triomfar també en la seva carrera. No hem d'oblidar que l'èxit d'Obama ha influït considerablement en el color de la princesa.
I jo em pregunto:- Seria molt oportunista ensenyar-vos ara la col·lecció de prínceps encantats que Les Ulldes varem treure com per art de màgia la passada primavera?

Són unes granotes molt simpàtiques que estarien encantades d'esser un original regal per aquestes festes. Les podeu trobar a http://www.lesulldes.etsy.com/ i al meu taller.
He visto en las noticias que la factoría Disney estrenará próximamente una nueva película de animación en la que la princesa es afroamericana, es decir, negrita. Que da el famoso beso al príncipe encantado, que es blanco, y que acaba ella misma convertida en rana. Se ve que es una peli adaptada a los nuevos tiempos, donde a la muchacha no le basta el príncipe azul y quiere triunfar también en su carrera. No debemos olvidar que el éxito de Obama ha influido considerablemente en el color de la princesa.
Y yo me pregunto: -Sería muy oportunista mostraros ahora la colección de príncipes encantados que Les Ulldes sacamos como por arte de magia la pasada primavera?
Son unas ranas muy simpáticas que estarían encantadas de ser un original regalo para estas fiestas. Podéis encontrarlas en www.lesulldes.etsy.com y en mi taller.

4 comentarios:

Unknown dijo...

Són genials, aquestes granotetes!

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Moltes gràcies!

Gemma Casalé dijo...

Realment encantadores.
Ara, em fa por fer-los un petó... no vagi a ser que...

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Tranquil·la, Gemma, que aquestes no encomanen la granotitis.