miércoles, 25 de noviembre de 2009

Te doy mis ojos

Avui es celebra el dia anti violència de gènere. Se n'ha parlat molt, i de moltes formes. M'agradaría que no es quedés tot en pura anécdota i que el malson pel que passen moltes dones es quedés en aixó: un malson que desapareix amb les primeres llums del matí.
M'esborrona el fet que els maltractaments es donin ja a edats molt tendres, doncs la única solució al problema sembla que seria la educació en totes les esferes . Si la nostra societat no havia estat mai tant preparada en tants àmbits, per què es dona tanta violencia de gènere?
Una darrera anotació per a totes les noies que comencen a surtir amb algun noi : no pots consentir-li que et controli, ni que et menysprei, que et cridi i sobretot, que et pegui.MAI!

Hoy se celebra el día anti violencia de género. Se ha hablado mucho y de muchas formas sobre ello. Me gustaría que no se quedara todo en pura anécdota y que la pesadilla por la que pasan muchas mujeres se quedara en eso: una pesadilla que desaparece con las primeras luces de la mañana.
Me causa escalofríos el hecho de que los maltratos se den ya a unas edades muy tempranas, pues la única solución al problema parece que sería la educación en todas las esferas. Si nuestra sociedad no había estado nunca tan preparada en tantos ámbitos, ¿por qué se da tanta violencia de género?
Una última anotación para todas las chicas que empiezan a salir con algún chico: No puedes consentirle que te controle,ni que te menosprecie, ni que te chille y sobre todo, que no te pegue.¡NUNCA!

2 comentarios:

Unknown dijo...

M'ha agradat aquest post, Teresa, i el comparteixo al cent per cent. Felicitats! D'altra banda, volia denunciar un altre tipus d'abusos que avui han estat notícia. I em refereixo als centenars de nens i nenes que han estat víctimes de la violència sexista per part de capellans i homes de Déu a Irlanda... Pronunciar això de "homes de Déu" en un cas com aquest fa que encara incrementi la meva indignació i fàstic. En fi...

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Gràcies, Ivan. Tens tanta raó amb aquest tema de l'Església!- Una gent que exerceix de guia, que confessa la gent, els aconsella i encarrila...Ja!-És asquerós que puguin destrossar tantes vides i quedar impunes. Només un trasllat per no fer escàndol...i a continuar. Molt de fàstic.