domingo, 11 de marzo de 2012

EQUÍVOCS


A vegades es pot liar la troca.


Com sabeu, vaig estar "parint" invitacions. En vaig crear 5, de les quals en vaig triar 3. A partir d'aqui, les vaig mostrar a l'associació perquè escollíssin la que més els agradés.

Com que he estat molt ocupada fent les meves peces per a aquesta exposició i com que el meu fort no és pas l'ordinador i les seves aplicacions, vaig demanar-li a la meva companya, la Rosalia, que posés els logos i les lletres a la meva invitació.

Quan vaig veure l'afegit verd no em va fer massa gràcia, perquè la original era molt neta, blanca. No vaig replicar pensant que en un col·lectiu les feines es fan entre tots (o quasi).

Però quan he vist el peu del pòster, ja no he entès res. Estic jo molt equivocada, o es pot donar la idea de que la creació ha estat de la Rosalia i no meva?


Un aclariment : Quan vull presentar una bona foto sempre li demano a la meva fotògrafa , la Marta, que en sap molt i com a mare i filla ens entenem perfectament.

Aixi, doncs, la fotografia és de la Marta Gil, la idea i la posada en escena són meves i la rotulació i el verd són de la Rosalia Pomés.

1 comentario:

Gemma Casalé dijo...

Al Cèsar el que és del Cèsar