lunes, 27 de junio de 2011

Bajo del maaar, bajo del mar...




Les Ulldes tenim la nostra sireneta!


Ha surtit del fons del mar per a lluïr i fer lluïr escot.

Com podeu veure, brillen en la seva cabellera un parell de brillantets de Swarosky, les escates de la cua són uns paillons d'argent sota d'uns blaus transparents i , molt recatada, es cobreix amb dues estrelletes de mar retallades i esmaltades en un vermell opac, com la que li subjecta el cabell.

Les mans aguanten una perleta cultivada i tota la part posterior va protegida amb una planxa de llautó , com l'acabament de la cua.

...


Les Ulldes tenemos nuestra sirenita!


Ha salido del fondo del mar para lucir y hacer lucir escote.

Como podéis ver, brillan en su cabellera un par de brillantitos de Swarosky, las escamas de la cola son unos paillones de plata bajo unos azules transparentes y, muy recatada, se cubre con dos estrellitas de mar recortadas y esmaltadas en un rojo opaco, como la que le sujeta el cabello.

Las manos aguantan una perlita cultivada y toda la parte posterior va protegida con una plancha de latón, como el acabado de la cola.

2 comentarios:

Pilar Tarifa dijo...

holaa Teresa¡¡...me encanta tu sirenita es preciosa d un gusto esquisito...ooh¡ hacia mucho q no entraba en tu blog...voy a mirar mass...Molts petons¡¡¡

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Ei Pilar!

Gràcies! m'encanta que t'agradi. Peons també per a tu.