lunes, 4 de julio de 2011

Retrat en blau, o per a la Montse
La Montse ha celebrat un aniversari molt especial. Una xifra rodona.

El seu marit volia regalar-li una peça única , creada solament per a ella.

Després d'una exhaustiva enquesta i alguns projectes, i amb la complicitat dels fills de la parella, vaig idear i després esmaltar aquest retrat.

Volia fer un retrat informal, modern dins el realisme i amb uns elements que reflectíssin aquest aniversari.

Per això la Montse està guaitant amb un somriure entre dues peces que contenen cadascuna vint-i-cinc cercles d'argent. Aquest cloisonné emergeix d'un blau mat, en contrast amb el retrat.

Si bé en un principi vaig pensar en una aiguamarina basculant a sota, finalment vaig decidir que aquest lapislàtzuli li quedava millor.


He comptat amb les fantàstiques mans de la Marta Sánchez Oms pel muntatge. La textura que confereix a les seves joies esdevé càlida, tàctil. I aquestes qualitats encaixen meravellosament amb els meus esmalts.


...


Montse ha celebrado un cumpleaños muy especial. Una cifra redonda.

Su marido deseaba regalarle una pieza única, creada solo para ella.

Después de una exhaustiva encuesta y algunos proyectos, y con la complicidad de los hijos de la pareja, ideé y después esmalté este retrato.

Quería hacer un retrato informal, moderno dentro del realismo y con unos elementos que reflejasen este aniversario .

Por eso, Montse está asomándose con una sonrisa entre dos piezas que contienen cada una veinticinco círculos de plata. Este cloisonné emerge de un azul mate, en contraste con el retrato.

Si bien en un principio pensé en una aguamarina basculante por abajo, al final decidí que este lapislázuli le quedaba mejor.


He contado con las fantásticas manos de Marta Sánchez Oms para el montaje. La textura que confiere a sus joyas las convierte en cálidas, táctiles. Y estas cualidades encajan maravillosamente con mis esmaltes.


3 comentarios:

Laura Aviñó dijo...

Es preciós! I m'agrada molt veure l'esbos

Teresa Ulldemolins dijo...

Moltes gràcies!

Pilar dijo...

quina enveja...un regal únic i molt especial