sábado, 22 de enero de 2011

A+A



Ahir al vespre vàrem inaugurar la mostra A+A. Molta gent va assistir-hi, i com que el claustre de Casa Caritat quedava estret, l'acte va tindre lloc al pati. Feia un fred que pelava, però el caliu dels assistents ho va compensar.
En els parlaments, artistes i polítics..

..

Ayer inauguramos la muestra A+A. Asistió mucha gente y como el claustro de Casa Caritat quedaba estrecho, el acto tuvo lugar en el patio.. Hacía un frío que pelaba, pero quedó compensado al rescoldo de los asistentes.
En los parlamentos, artistas y políticos.



Aqui em teniu davant del meu esmalt. Es titula "De la Ciutat Estel", com canta el Virolai a la Mare de Déu de la Candela. He volgut ajuntar la tradició , amb la imatge de la Mare de Déu, i l'actualitat amb les peces més conceptuals de sota, on es troben els colors de l'escut de Valls i els de les camises de les dues colles castelleres junt amb el blau de la Verge. I Valls rebent la llum protectora de la Mare de Déu. I, com no, la Candela encesa.

...

Aquí me tenéis ante mi esmalte. Se Titula "De la Ciutat Estel", como canta el Virolai a la Virgen de la Candela. He querido aunar la tradición, con la imagen de la Virgen, y la actualidad con las piezas más conceptuales de abajo, donde se encuentran los colores del escudo de Valls i los de las camisas de las dos collas castelleras junto con el azul de la Virgen. Y Valls recibiendo la luz protectora de nuestra patrona. Y como no, la Candela encendida.



En aquest quadre , titulat "El vestit negre", he anat a la part lúdica de les decennals. El ball de gala.
Un vestit de festa penjat de la porta mig oberta de l'armari . A dins, un record, o un somni..
És una pintura amb técnica mixta, oli i acrílic.
...
En este cuadro, titulado "El vestit negre", he ido a la parte lúdica de las decenales. El baile de gala.
Un vestido negro de fiesta cuelga de la puerta entreabierta del armario. Dentro, un recuerdo, o un sueño...
Es una pintura en técnica mixta al óleo y acrílica.



2 comentarios:

Rosa dijo...

m'agrada molt el esmalt de la Candelera,estic pensan en fer alguna cosa amb aquet tema,creec que tinc 10 anys per prepararlo
petons

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Gràcies, Rosa. Efectivament, 10 anys donen per a molt.
M'he passejat pel teu bloc i la crònica que has fet de les decennals m'ha encantat!