sábado, 29 de enero de 2011

A Valls s'ha fet la llum




Aquesta ha estat una nit màgica. Hem gaudit d'un espectacle ple de poesia, música, acrobàcies, una meravellosa follia que ens ha deixat bocabadats i amb un ample somriure a tothom.
Els responsables, la companyia argentina Voala Project.
...
Esta noche ha sido mágica. Hemos disfrutado de un espectáculo lleno de poesía, música, acrobacias, una maravillosa locura que nos ha dejado boquiabiertos y con una ancha sonrisa a todos.
Los responables, la compañía argentina Voala Project.



En acabar l'actuació, la veu de Pavarotti omplia l'aire amb el Nessum dorma de Puccini, i tant bon punt cantava la darrera estrofa, a l'alba vinceró, s'ha fet la llum. Milers i milers de bombetes de colors han tornat dia el que era nit. Fantàstic!
...
Al finalizar la actuación, la voz de Pavarotti llenaba el aire con el Nessum dorma de Puccini, y al punto de la última estrofa, a l'alba vinceró, se hizo la luz. Miles y miles de bombillitas de colores han tornado en día lo que era noche. ¡Fantástico!


Aquesta és la perspectiva del Carrer de la Cort amb les il·luminacions extraordinàries.



I la Plaça del Blat, amb l'Ajuntament.
Aquest és el principi d'unes Festes decennals amb centenars d'actes, al carrer i als locals, als bars i a les carpes col·locades en diferents indrets. Amb una oferta cultural impressionant i única. Us animo a tots a visitar-nos!
...
Este es el inicio de unas Fiestas decenales con centenares de actos, en la calle y en los locales, los bares y las carpas colocadas en los distintos enclaves. Con una oferta cultural impresionante y única. ¡Os animo a todos a visitarnos!


Ah! i totes aquestes fotos són del Pep, el meu marit.

No hay comentarios: