viernes, 31 de agosto de 2012

EMPEDRAT AMB MONGETES





L'Agost s'acaba. I les calors (Gràcies a Déu!).
I les vacances (pels qui n'han tingut).
Amb la fi de les vacances, tot gira al voltant a la tornada a l'Escola. I jo associo la tornada al Cole amb folrar llibres, les sabates noves... i les monges.

Avui he preparat aquest empedrat tant fàcil com a bo. Amb mongetes, clar!

Necessitarem, per a 4 persones:

- 300 grs. de mongetes.
- 200 grs. de bacallà (remullat i esqueixat).
- 2 tomàquets.
- 1 ceba tendra que no sigui petita.
- 2 ous durs.
- Olives negres.
- salsa vinagreta, amb la proporció de 12 cullerades d'oli d'oliva per a 3 de vinagre , sal i una mica de pebre.
   (en aquesta recepta no hi he posat sal, perquè el bacallà ja en porta i les olives també)

En un recipient hi posem , primer, les mongetes, després el bacallà, el tomàquet tallat a dauets petits i la ceba també tallada ben petita.
Ho reguem amb la vinagreta i ho barregem.
Hi distribuïm els ous durs i les olives i acabem d'amanir amb una mica de vinagreta que hem reservat.

Les mongetes-joia són d'esmalt i metacrilat i podeu trobar-les a :
 www.lesulldes.etsy.com

I al taller, clar!








1 comentario:

Laura Aviñó dijo...

No soc fan de les mongetes, però aquestes fan bona pinta!