lunes, 10 de octubre de 2011

Biennal de Valls 2011 . Premi Guasch-CorantyEl passat divendres al vespre vàrem assistir a la inauguració de la Biennal de Valls.
La invitació, d'un groc llampant , em va encantar malgrat la dificultat per a llegir-la si no rep la llum adient.
L'edició d'enguany ha estat un èxit de participació, i els premis són prou atractius com per a presentar-s'hi.
Les dues plantes del museu ens mostren diferents instal·lacions, vídeos i dibuixos on els artistes fan una bona crítica de la societat actual. Cada obra porta un foli explicatiu i un currículum de l'autor.
Si us animeu a venir , teniu temps fins el 27 de Novembre, en horari de dimarts a dissabte, d'11 a 14 h. i de 17 a 20 h. Els diumenges, d'11 a 14.

...

El pasado viernes por la noche asistimos a la inauguración de la Bienal de Valls.
La invitación, de un amarillo chillón, me encantó a pesar de la dificultad para leerla si no recibe la iluminación adecuada.
La edición de este año ha supuesto un éxito de participación, y los premios son lo bastante atractivos como para presentarse.
Las dos plantas del museo nos muestran diferentes instalaciones, vídeos y dibujos en los que los artistas ejercen una buena crítica de la sociedad actual. Junto a cada obra encontramos un folio explicativo y un currículum del autor.
Si os animáis a venir, tenéis tiempo hasta el 27 de Noviembre, en horario de martes a sábado de 11 a 14 h. y de 17 a 20 h. Los domingos, de 11 a 14 h.

No hay comentarios: