martes, 27 de abril de 2010

Spanish hits


Feia dies que volia entrar-hi, però o baixo corrents al taller o quan surto ja han tancat. Així que, aquest diumenge no m'he volgut perdre aquesta exposició.

Es tracta d'una mostra de fotografies del Txema Salvans amb la temàtica dels "grans èxits" de la cultura espanyola contemporània: el sol i platja, la construcció, l'especulació urbanística, el consum, o les estètiques del lleure.

M'ha agradat moltíssim . En algunes hi ha una fina ironia, en altres he rigut molt, en moltes he sentit pena i totes fan pensar (que es una cosa molt sana). Us la recomano vivament.


Hacía días que quería entrar, pero o bien bajo corriendo al taller o cuando salgo ya está cerrado. Así que, este domingo no he querido perderme esta exposición.

Se trata de una muestra de fotografías de Txema Salvans con la temática de los "grandes éxitos" de la cultura española contemporánea : el sol y playa, la construcción, la especulación urbanística, el consumo, o las estéticas del ocio.

Me ha gustado muchísimo. En algunas fotos hay una fina ironía, en otras he reído mucho, en muchas he sentido pena y todas hacen pensar (que es una cosa muy sana). Os la recomiendo vivamente.

Txema Salvans Spanish hits
Capella de Sant Roc, del 16 d'abril al 13 de juny.

No hay comentarios: