viernes, 20 de junio de 2014

DARRERES PINTURES

Ja s'ha acabat el curs. Tots els alumnes s'han afanyat en enllestir les seves pintures i he de dir que s'ho han agafat amb tot l'interès i tot el cor. 
Estic molt satisfeta de com han evolucionat amb els coneixements i les pràctiques. 
Habitualment, els hi suggereixo els temes, i si algú té moltes ganes de pintar un tema determinat, els deixo fer, doncs considero que la pintura ha de ser un motiu per a realitzar-se i ser molt feliç. De totes maneres, aprenen les tècniques que pertoquen. 
L'Anastasia i el Rubén tenen 9 anys, i han treballat aquestes fulles amb tècniques mixtes sobre tela.L'Édgar, amb només 11 anys ha volgut treballar el retrat . Oli sobre tela
L'Anna i la Núria tenen 14 anys. Pintura a l'oli sobre tela.


La Gemma té 16 anys i ha començat a pintar aquest curs. Tècnica mixta sobre tela .

La Cèlia i la Marina tenen 15 i 16 anys i també han creat aquestes pintures amb tècnica mixta sobre tela. La Íria, amb 16 anys ha pintat un gran paisatge urbà .Tècnica mixta.La Maria, de 16 anys, ha volgut crear un record per la seva àvia. Li ha pintat unes fulles a l'oli sobre acrílic i hi ha cosit un jersei que va teixir a mà la seva àvia per ella quan va néixer.El Guillem, que està a punt de complir els 18, ha pintat aquest superb escorpí amb tècnica mixta.

I aquest és el punt i final del curs. M'agafaré uns dies de descans per a poder arribar al juliol amb energies renovades i  donar uns súper cursets d'estiu xulíssims.

No hay comentarios: