martes, 2 de octubre de 2012

ALL YOU NEED IS LOVE











La meva nena s'ha casat.

Quan la Maria era molt petita, li encantava que la poséssim dins d'una capsa gran d'aquelles que ens arribàven  a la botiga . L'enviàvem a Madrid.
Per aquelles dades, haviem vist una pelicula de xinos on també s'enviaven a aquesta ciutat, tot dient : "Madlid no, Madlid no!". D'aqui aquells enviaments a la capital de les Espanyes que ens féien tanta gràcia i en els que ens queia la bava al seu pare i a mi, veient-la riure entre els cartrons.
Als dotze anys, la nostra nena ens va comparèixer un dia anunciant que com a delegada d'una associació infantil en la que arreglarien el món, se n'anava a Madrid. Sola, clar, i alli ja la recollirien.Naturalment, no hi va anar.
Quan als setze va guanyar la beca dels Col·legis del Món i ens la vàren enviar a Swazilàndia, ja ens va quedar clar  que la Maria no pararia quieta.
En aquell col·legi va conéixer la seva ànima bessona, Manuel, un fantàstic noi de Palencia enviat com ella a aquella altra punta del món.
De Mbabane a Londres, a Oxford, a Barcelona...i a Madrid.
I aquesta vegada ens hi ha embarcat a tots via Ave per a compartir la festa més preciosa del món : el seu casament.
La cerimonia civil va tindre lloc a l'edifici de La Panadería, a la Plaza Mayor, el 13 de Setembre.
La festa es va cel·lebrar el dia 15, a Utopicus.
La cançó dels Beatles sonava en el moment que els nuvis entràven a la sala, i milers de bombolles els vàren donar la benvinguda.
 Els seus amics de l'ànima ,Eduardo i Sagrado ,vàren oficiar una cerimònia preciosa  en la que les emocions estàven a flor de pell.




I nosaltres estem feliços, feliços.

Ah! i els nuvis ara ja han deixat Madrid per a iniciar nova vida a Brusseles.

Totes les fotografies són de la nostra Marta.

6 comentarios:

Gemma Casalé dijo...

Molta felicitat!!

Rafael Arroyo dijo...

Felicitats !!!

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Moltes gràcies a tots dos.

Vàrem estar i estem realment feliços!

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Pilar Tarifa dijo...

Teresa Moltes felicitats¡¡ Esta preciosa tu hija y vosotros radiantes de felicidad. Esto es AMOR lo demas, son cuentos. Me alegro muchisimo. Molts molts petons

Unknown dijo...

Hola Teresa,..ahora lo he entendido resulta que he contactado con Maria Gil Ulldemolins aqui en Bruselas porque ella me escribio para pedirme informacion por etsy,..aún no nos conocemos en persona,..pero claro ahora ato cabos coincidencias,..justo hoy repase mis blogs de esmaltadoras que admiro y te envie un email.
Jaja que mundo mas pequeño y tu otra hija se llama Marta.
Un saludo Marta