lunes, 30 de julio de 2012

SOPA DE MELÓ



Amb la calor , el que mes ens venen de gust són les receptes fresques i hidratants.I si, ademés són fàcils i ràpides, segur que triomfen.
Avui us porto una sopa de meló, que a casa ens encanta i la preparem sovint a l'estiu.
La primera vegada que la vàrem tastar va ser de la mà de la nostra Maria. Ella, com a bona vegana, unicament hi posa meló, sal i pebre.
Després, he anat incorporant altres ingredients com el iogurt natural, que li dóna cremositat, i algunes vegades ho acabo amb unes finíssimes làmines de pernil serrà, tallades molt petites, i que tant poden ser tal com el comprem, o assecat en una paella sense oli o en el forn.

Per a quatre persones, necessitem:

Mig meló si és gran o un de petit.
Un iogurt natural.
Una mica de sal.
Un polsim de pebre negre.

Tallem a daus el meló i el posem a la batidora fins a fer-lo líquid. Hi incorporem el iogurt, la sal i el pebre. Ho continuem batent una mica i ja està.
Tant bo és natural com deixat refredar a la nevera.

Bon appétit!!


Per cert, aquesta foto tant xula l'ha pres la Marta.


2 comentarios:

Gemma Casalé dijo...

Quina bona pinta :)

Nosideup dijo...

Pervertidora de receptes veganes! L'altre dia la Mallol ens va invitar a sopar i la va fer amb menta i també era ben bona. Petonets!