viernes, 18 de junio de 2010

Art actiu


Aquest vespre hem inaugurat Art actiu.
Artistes i artesans de Valls , amb la col·laboració de l'Ajuntament de la nostra ciutat, ens hem posat d'acord per a donar vida i color amb les nostres creacions a un casc antic bastant gris.
Des d'avui i fins el dia 27, amb la festa major de Sant Joan pel mig , podreu gaudir d'una iniciativa molt positiva.
A la plaça de l'Oli, en un petit local ubicat sota d'unes antigues porxades, Les Ulldes compartim espai amb la Mònica Fontanillas, teixidora; amb l'Astrid Ferré, orfebre , i amb la Rosalia Pomés, esmaltadora. Ens ha quedat una botigueta encantadora !
Per altra banda, al Centre de Lectura, els Artistes del grup de Nadal hi exposem les nostres pintures.
Des d'aquí us animo a visitar Valls aquestes festes de Sant Joan. Podreu gaudir dels castells, les revetlles, tots els actes de la nostra festa major i de molt i molt d'art.
Esta tarde hemos inauguradon Art actiu.
Artistas y artesanos de Valls , con la colaboración del Ayuntamiento de nuestra ciudad, nos hemos puesto de acuerdo para dar vida y color con nuestras creaciones a un casco antiguo bastante gris.
Desde hoy y hasta el día 27, y con nuestra Fiesta Mayor de por medio, podréis disfrutar de una iniciativa muy positiva.
En la Plaça de l'Oli, en un pequeño local ubicado bajo unos antiguos soportales, Les Ulldes compartimos espacio con Mónica Fontanillas, tejedora ; con Ástrid Ferré, orfebre, y con Rosalía Pomés, esmaltista. ¡Nos ha quedado una tiendecita encntadora!
Por otro lado, en el Centre de Lectura, los Artistas del grup de Nadal hemos expuesto nuestras pinturas.
Desde aquí os animo a visitar Valls en estas fiestas de San Juan. Podréis disfrutar de nuestros castells, verbenas , todos los actos de nuestra Fiesta Mayor y mucho , mucho arte.

2 comentarios:

Jaume Pros dijo...

Em sembla una molt bona iniciativa. Felicitats a tots els implicats!

Teresa Ulldemolins Aguadé dijo...

Gràcies, Jaume.
Tota la gent que, de moment, ha passat pels locals també està encantada d'aquesta iniciativa.Tots desitgem que no s'acabi aquí...