La Gemma Casalé va regalar-me la recepta d'aquest plat, tant senzill com deliciós. El primer cop que vaig fer-lo, va ser en versió vegetariana per que la meva vegana en pogués menjar. Avui li he posat una mica de beicon. Superb!... Gràcies, Gemma.
Gemma Casalé me regaló la receta de este plato, tan sencillo como delicioso. La primera vez que lo hice, fué en versión vegetariana para que mi vegana pudiera comerlo. Hoy le he añadido un poquito de bacon. ¡Soberbio!...¡ Gracias, Gemma!
3 comentarios:
Wuau,
Aquest plat fa més bona pinta que el meu. L'has millorat!
Felicitats
Dona, això no es fa!!!!!
Ens poses la mel a la boca i no ens dones la recepta.
Si tens un moment, penja la recepta, sispli!
Te una pinta deliciosa!!
Gemma, gràcies pels compliments, però he vist la foto del teu i no l'he millorat pas!
Ademés, la Íria diu que cuines mooolt bé. Que l'Ivan també, peró els dissabtes que estàs a la ràdio i algun cap de setmana. I que quan us hi poseu els dos plegats, la cosa no es pot aguantar!!
Publicar un comentario