martes, 29 de diciembre de 2009

Pilar Tarifa


Per fi!- Avui he conegut personalment una fantàstica artista : la Pilar Tarifa.
Fa mesos que estem en contacte via internet d'ençà que Les Ulldes varen aterrissar al MNAC, on hi treballa la Pilar. El dia 15 va inaugurar la seva exposició al restaurant La Ciudadela , de Barcelona i fins avui no ens ha estat possible visitar-la.
He de dir que m'ha agradat molt. La Pilar dibuixa amb una perfecció i un detall admirables. La majoria de les seves pintures recreen personatges clàssics del cinema en un estil net i concís . És , ademés, una molt bona il·lustradora.
En la foto de dalt, l'Ava Gardner com a l'animal més bell del món.
En la de baix, una encantadora Doris Day parla per teléfon.
Si ho voleu veure, Restaurant La Ciudadela. Passeig de Lluís Companys, 2/Passeig de Pujades,5, fins a finals de festes.
Por fín! - Hoy he conocido personalmente a una fantástica artista: Pilar Tarifa.
Hace meses que estamos en contacto vía internet desde que Les Ulldes aterrizaron al MNAC, donde trabaja Pilar. El día 15 inauguró su exposición en el restaurante "La Ciudadela", de Barcelona y hasta hoy no nos ha sido posible visitarla.
He de decir que me ha gustado mucho. Pilar dibuja con una perfección y un detalle admirables. La mayoría de sus pinturas recrean personajes clásicos del cine en un estilo limpio y conciso.Es, además, una muy buena ilustradora.
En la foto de arriba, Ava Gardner como el nimal más bello del mundo.
En la de abajo, una encantadora Doris Day habla por teléfono.
Si queréis verlo, Restaurante La Ciudadela. Paseo de Lluís Companys,2/Paseo de Pujades,5, hasta fin de fiestas.

viernes, 25 de diciembre de 2009

Al·leluia !


Al·leluia a totes les persones de bona voluntat que s'escarrassen cada dia per a aconseguir harmonia arreu del món.

Com que són dies de cants, si voleu entonar el famós Al·leluia de Haendel, l'he trobat en plan karaoke. Que canteu molt i amb molta felicitat!

Aleluya a todas las personas de buena voluntad que se esfuerzan cada día para conseguir armonía en todo el mundo.

Como que estamos en días de cantos, si queréis entonar el famoso Aleluya de Haendel, lo he encontrado en plan karaoke. ¡ Que cantéis mucho y con mucha felicidad!

miércoles, 23 de diciembre de 2009

Bon Nadal!


Una ona de pau, amor i prosperitat per a tothom!
Una ola de paz, amor y prosperidad para todos!

domingo, 20 de diciembre de 2009

Tarragona



Bé, ja està!- Acabat i entregat. Aquest esmalt és un regal d'empresa que em varen encarregar per aquestes festes. Ho publico perquè sé que ja ha arribat al seu destinatari.

M'ha portat bastanta feina, sobretot el treball de la barana en cloisonné d'argent. És una peça força gran: Emmarcada medeix 59 X 44,5 cm. i combina diferents tècniques .

El tema, com veieu, és Tarragona :

Davant un skyline de la ciutat, la barana del balcó del Mediterrani.

A la planxa de sota , en un plà més fondo, una columna jònica jeu entre la terra, fent referència a les restes arqueològiques de la Tarraco romana.

Més avall, el mar Mediterrà bressola tresors submergits com aquesta àmfora.



Bueno, ¡ya está! - Acabado y entregado. Este esmalte es un regalo de empresa que me encargaron para estas fiestas. Lo publico porqué sé que ya ha llegado a su destinatario.

Me ha comportado un buen trabajo, sobre todo la elaboración de la baranda en cloisonné de plata. Es una pieza bastante grande: Enmarcada mide 59 X 44,5 cm. y combina diferentes técnicas.

El tema, como podéis ver, es Tarragona:

Ante un skyline de la ciudad, la baranda del Balcón del Mediterráneo.

A continuación, en un plano más hondo, una columna jónica yace entre la tierra, haciendo referencia a los restos arqueológicos de la Tárraco romana.

Más abajo, el Mar Mediterráneo acuna tesoros sumergidos como esta ánfora.
Per cert: les fotografies improvisades cinc minuts abans d'entregar una peça...no...
Por cierto: las fotografías improvisadas cinco minutos antes de entregar una pieza...no...


jueves, 10 de diciembre de 2009

Gossets



Jo vaig tindre un gosset. Res de l'altre món. Petit i pelut. Es deia Buck, o Buqui de manera carinyosa. Em seguia per tot arreu i m'enyorava quan no em veia, tant era si en feia mitja hora o un matí sencer. Notava ,com si d'un radar es tractés, la meva arribada a casa només en posar la clau al pany. Es va fer vellet i va perdre bona part de l'oïda; la vista també es va escurçar i ja no corria com abans. L'únic que no va perdre mai va ser l'adoració que em tenia. La seva mestressa ho era tot per a ell, i jo li tenia un gran afecte. Fa dos anys que va morir i moltes vegades penso en el meu quisso amb enyorança.

Mirant un dels meus llibres de pintura, em vaig fixar en el gosset de la Duquessa d'Alba en el quadre de Goya "La Duquessa d'Alba amb vestit blanc". S'assembla tant al meu Buqui! - Avui aquest gosset és un fermall d'esmalt de la col·lecció de Les Ulldes i el podeu trobar a la nostra botiga http://www.lesulldes.etsy.com/ junt amb les altres peces de la sèrie Goya.
Yo tuve un perrito. Nada del otro mundo.Pequeño y peludo. Se llamaba Buck, o Buqui de manera cariñosa.Me seguía por todas partes y me añoraba cuando no me veía, tanto si se trataba demedia hora o de una mañana entera. Notaba, como si de un radar se tratara, mi llegada a casa solo con oir la llave en la cerradura. Se hizo viejecito y perdió buena parte del oído: la vista también se acortó y ya no corría como antes.´Lo único que nunca perdió fué la adoración que me tenía. Su ama lo era todo para él y yo le tenía un gran afecto. Hace dos años que murió y muchas veces pienso en mi perrillo con añoranza.
Mirando uno de mis libros de pintura, me fijé en el perrito de la Duquesa de Alba en el cuadro de Goya "La Duquesa de Alba con vestido blanco". Se parece tanto a mi Buqui!- Hoy este perrito es un broche de esmalte de la colección de "Les Ulldes" y podéis encontrarlo en nuestra tienda http://www.lesulldes.etsy.com/ junto a las otras piezas de la serie Goya.


lunes, 7 de diciembre de 2009

granotes, princeses i prínceps


He vist a les notícies que la factoria Disney estrenarà properament una nova pel·lícula d'animació en la que la princesa és afroamericana, es a dir, negreta. Que fa el famós petó al príncep encantat, que és blanc,i que acaba convertida ella mateixa en granota.Es veu que és una peli adaptada als nous temps, on la noia no en té prou amb el príncep blau i vol triomfar també en la seva carrera. No hem d'oblidar que l'èxit d'Obama ha influït considerablement en el color de la princesa.
I jo em pregunto:- Seria molt oportunista ensenyar-vos ara la col·lecció de prínceps encantats que Les Ulldes varem treure com per art de màgia la passada primavera?

Són unes granotes molt simpàtiques que estarien encantades d'esser un original regal per aquestes festes. Les podeu trobar a http://www.lesulldes.etsy.com/ i al meu taller.
He visto en las noticias que la factoría Disney estrenará próximamente una nueva película de animación en la que la princesa es afroamericana, es decir, negrita. Que da el famoso beso al príncipe encantado, que es blanco, y que acaba ella misma convertida en rana. Se ve que es una peli adaptada a los nuevos tiempos, donde a la muchacha no le basta el príncipe azul y quiere triunfar también en su carrera. No debemos olvidar que el éxito de Obama ha influido considerablemente en el color de la princesa.
Y yo me pregunto: -Sería muy oportunista mostraros ahora la colección de príncipes encantados que Les Ulldes sacamos como por arte de magia la pasada primavera?
Son unas ranas muy simpáticas que estarían encantadas de ser un original regalo para estas fiestas. Podéis encontrarlas en www.lesulldes.etsy.com y en mi taller.